Eskursion

  • Post category:Uncategorized

Nxënësit e shkollës fillore dhe 9-vjecare zhvilluan një eskursion në Kroaci të shoqëruar edhe nga mësueset e tyre kujdestare. Të gjithë nxënësit po e prisnin me gëzim këtë udhëtim. Ndalesa…

Continue Reading Eskursion

Bullizmi

  • Post category:Uncategorized

Fenomeni i bullizmit është një dukuri e vjetër i cili vit pas viti, është gjithmonë e më shumë në rritje. Bullizmi mund të përkufizohet si një sjellje negative, keqdashëse, e…

Continue Reading Bullizmi

Rëndësia e librit….

  • Post category:Uncategorized

Në ambjentet e shkollës sonë, u zhvillua një aktivitet tepër i dobishëm mbi “Rëndësine e Librit”.  Të ftuar në këtë aktivitet ishin katër zonja të nderuara, Znj. Elmira Kamberi, Majlinda…

Continue Reading Rëndësia e librit….

Promovimi i librave

  • Post category:Uncategorized

"Etalon dashurie" "Së bashku jemi një''Aktiviteti që na mblodhi sërish është dëshira për të shkruar dhe lexuar, sepse zbavitja më e bukur për njeriun është leximi, ngase shoku më i…

Continue Reading Promovimi i librave

Zgjedhja e Presidentit të Shkollës.

  • Post category:Uncategorized

Në ambientet e shkollës, u zhvillua aktiviteti i zgjedhjes së “Presidentit”. Kandidatët ishin tre nxënës, Bering Tafa klasa XII, Kristi Maxhari klasa XII, dhe Loard Bejko klasa XI.Nxënësit pretendentë për…

Continue Reading Zgjedhja e Presidentit të Shkollës.

Vizitë në bibliotekë

  • Post category:Uncategorized

Nxënësit e shkollës fillore dhe ata te ciklit 9-vjeçar, të shoqëruar nga perfaqësues të shkollës dhe drejtorisë,  kaluan një ditë ndryshe në ambientet e bibliotekës për fëmijë në qytetin e…

Continue Reading Vizitë në bibliotekë

Muaji i artit dhe letërsisë

  • Post category:Uncategorized

Në shekuj letërsia dhe arti tërheq vëmendjen e njeriut ku nëpërmjet leximit nisim të kuptojmë të sotmen, por edhe njohim të kaluarën për të reflektuar mbi të ardhmen. Leximi i…

Continue Reading Muaji i artit dhe letërsisë

Ceremonia e ndarjes së çertifikatave për nxënësit e ekselencës

  • Post category:Uncategorized

Në ambjentet e shkollës “Jan Kukuzeli” u zhvillua ceremonia e ndarjes së certifikatave të vlerësimit për nxënësit e ekselencës. Këto certifikata jepeshin nga institucioni i Bashkisë Durrës. Në ceremoni merrnin…

Continue Reading Ceremonia e ndarjes së çertifikatave për nxënësit e ekselencës

Si të mbrohemi në rast tërmeti.

  • Post category:Uncategorized

Më datë 24.09.2019 ambjentet e kolegjit tonë “Turgut Ozal” Durrës u gjallëruan nga zërat e nxënësve, të cilët mundoheshin të tregonin për stresin që kishin kaluar gjatë ditëve të tërmetit.…

Continue Reading Si të mbrohemi në rast tërmeti.

Njoftim

  • Post category:Uncategorized

Të nderuar prindër! Ju vëmë në dijeni, se në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, dita e hënë (dt.23.09.2019) është pushim. Në këtë situatë të vështirë…

Continue Reading Njoftim