KOLEGJI "TURGUT OZAL" DURRËS

Një fillim i mbarë

për një të ardhme të sigurt!

RRETH NESH

Rreth Nesh

Kolegji ‘’Turgut Ozal’’  Durrës ka nisur veprimtarinë arsimore në qytetin e Durrësit në vitin 2001. 

Në mjedisin e brendshëm, ndërtesat e shkollës kanë në dispozicion një numër të konsiderueshëm ambjentesh mësimore plotësuese për punë praktike konkretizuese, eksperimente praktike etj. si: klasa, laboratore, kabinete, salla kinemaje, dhoma e mjedise të veçanta për vizita e mjekim, për shërbimin psikologjik, për seanca përgatitore të veprimtarive si: olimpiada, konkurse dhe aktivitete të ndryshme social-kulturore. 

Në shkollë aktualisht studiojnë 700 nxënës , si dhe janë diplomuar  14 breza maturantësh që nga viti 2009, një pjesë e konsiderueshme e të cilëve kanë studiuar në universitete të ndryshme nëpër botë si USA, Angli, Gjermani, Itali etj.

0 +
Vite Eksperiencë
0 k+
Nxënës të Kënaqur
0 +
Medalje të Fituara
ÇFARË OFROJMË NE?

Pse të Zgjidhni Kolegjin "Turgut Ozal" Durrës?

Mësimdhënie Bashkëkohore
Arritje Ndërkombëtare
Staf i Kualifikuar
Ambiente Bashkëkohore
REGJISTRIMI

Si të bëhem pjesë e Kolegjit "Turgut Ozal" Durrës?

Regjistrimi i nxënësve të rinj bëhet sipas një procedure të caktuar. Në varësi të rezultateve të intervistës ose të provimit të pranimit, vendoset më pas nëse mund të vijohet me regjistrimin në shkollën tonë.

KLUBET TONA

Klubet e Shkollës Tonë

01

Klubi i Dizanjit Digjital

Turpis wisi pede tempus assumenda pede quis

02

Klubi i Pianos

Turpis wisi pede tempus assumenda pede quis ultricies dicta ipsa.

03

Klubi i Shahut

Turpis wisi pede tempus assumenda pede quis ultricies dicta ipsa.

04

Klubi i Fotografisë

per te gjithe thggjgjghjghgjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 

05

Klubi i Karrierës

Turpis wisi pede tempus assumenda pede quis ultricies dicta ipsa.

06

Klubi i Librit dhe Medias

Turpis wisi pede tempus assumenda pede quis

STAFI JONË

Stafi jonë është ai që përcakton suksesin tonë

Kolegji "Turgut Ozal Durrës" ka në përbërje të tij një staf akademik të kualifikuar dhe me eksperiencë  në mësimdhënie, të cilët trajnohen vazhdimisht duke përdorur metodat më bashkëkohore.

Sony Madison
DIRECTOR
William Hobbs
CO-DIRECTOR
Alison Wilson
LAW ADVISOR
Harry Scott
SUPERVISOR
AKTIVITETET TONA

AKTIVITETET E RRADHËS NË "TURGUT OZAL" DURRËS

Copyright © 2023 Turgut Ozal Education Sh.a