Forca e mendimit në mbarëvajtjen e shëndetit tonë

Forca e mendimit në mbarëvajtjen e shëndetit tonë

  • Post category:Uncategorized

“Forca e mendimit në mbarëvajtjen e shëndetit tonë” – ishte ora e hapur që u zhvillua sot nga psikologia e shkollës me nxënësit e klasave të Vlll dhe të lX .
Informacioni u mendua të sillej rreth mënyrës se si individi duhet të përpiqet të dalë prej mendimeve negative në çdo situatë, marrë shkas edhe nga situata e Post Tërmetit në qytetin tonë. Ky informacion do të vazhdojë të përcillet në ditët në vijim edhe tek nxënësit e gjimnazit!


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/durres/wp-includes/wp-db.php on line 2056

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/durres/wp-includes/wp-db.php on line 2056