REZULTATET E MATURËS SHTETËRORE 2020

Ky vit shkollor, pamvarësisht vështirësive të kaluara tregoi edhe një herë suksesin e radhës, të nxënësve tanë maturantë. Rezultatet e maturës shtetërore, ishin të shkëlqyera. Çelësi i suksesit  për këtë arritje, është padyshim bashkëpunimi  efikas, i stafit pedagogjik me nxënësit dhe prindërit e tyre. Një mbështetje tepër e madhe, që ndikoi në këtë rezultat të […]

COGITO OLIMPIAD

Nxënësit e shkollës sonë,  dëshmuan në një nga aktivitetet shkencore  të radhës, përpjekjet maksimale, për të realizuar qëllimet e synimeve të tyre në  lëndët shkencore. Ishte pikërisht “Cogito Olimpiad”që dëshmoi angazhimin dhe prezantimin dinjitoz të nxënësve , nga klasa VI – deri ne klasën IX. Studimi dhe përkushtimi i nxënësve, ndërthureshin paraprakisht me njëra tjetrën, […]

Përsëritje të maturës shtetërore 18 Maj – 5 Qershor

Përgatitja për provime të MSH  për periudhën tre javore sipas vendimit të marrë  për rikthimin e maturantëve në shkollë duke zbatuar rregullat kryesore të  distancimit në lidhje me gjendjen e krijuar nga COVID 19. Sipas lëndëve për provim janë hartuar plane përkatëse, duke  zhvilluar përsëritje të organizuar sipas një orari për zhvillimin e konsultimeve për provimet […]

Rezervim për vitin akademik 2020-2021

Të nderuar prindër ! Nëse dëshironi që fëmija juaj të studiojë në kolegjin ”Turgut Ozal” për vitin shkollor 2020-2021 klikoni në linkun e mëposhtëm për të regjistruar fëmijën tuaj në testim individual sipas klasës përkatëse (nga kopshti, parashkollori, klasa I-klasaVIII). Yükleniyor…

Libri

Libri është thesari më i çmuar që pasuron botën e brendshme të njeriut. Përçon kulturë, dije e ndriçon mendjen e çdokujt nga ne.Libri, mund të quhet ndryshe miku ynë më i mirë. Ai është burim dijesh dhe informacioni, është pjesë e rëndësishme në zhvillimin e një shoqërie. Ka qenë dhe do të mbetet një portë […]

Dita botërore e tokës

“Toka”, planeti i marrëdhënies së ndërsjelltë midis saj dhe mbarë njerëzimit .Dita Ndërkombëtare e Tokës synon ndërgjegjësimin ndaj kujdesit për të, jo vetëm gjatë kësaj dite, por për çdo ditë, çdo vit që kalon. Ndërhyrjet pa vend sollën atë që njihet me emrin “ngrohja globale”, duke shkaktuar pasoja të dëmshme përbanorët e saj. Koha në […]

Të gjithë së bashku do t’ia dalim!

Në këto ditë të vështira për të gjithë, kur njerëzimi i bashkuar si asnjëherë tjetër për një qëllim të vetëm, në luftë për jetën, institucionet arsimore “Turgut Ozal” ju urojnë të gjithëve shëndet të plotë! Të nderuar mësues dhe kolegë, veçanërisht ju përgëzojmë njëzëri për përpjekjet dhe altruizmin e treguar nga secili prej jush, ku […]

Zhvillimi i vazhdueshëm profesional (CPD) ne Turgut Ozal Education sh.a

Në Turgut Ozal Education, ne besojmë se rritja profesionale e stafit tonë mësimor është thelbësore për sigurimin e arsimit të klasit të parë në Shqipëri.Prandaj, ne synojmë vlera të larta në sigurimin e programeve dhe aktiviteteve të dobishme të mirë organizuara të zhvillimit të vazhdueshëm profesional (CPD).Brenda kompanisë sonë, ne kemi një ekip trainerësh të […]

Education Today 2020

Don’t miss out – make sure you book your seat for Education Today Conference at Turgut Ozal Colleges on 25 January, hosted by Turgut Ozal Education JSC.The countdown is on till #EducationToday2020! Register now!https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfrc5fpvc3xlJeMmF…/viewform We are looking forward to see you all at the Education Today 2020!#EducationToday2020 #TurgutOzalEducation #Education #21CenturySkills