Të dashur qytetarë,nxënës dhe ish nxënës! Me hidhërim të thellë mësuam për ndarjen nga jeta të dy ish nxënësve tanë Kristi dhe Klaus Reçi të cilët janë nxjerrë nga rrënojat e tërmetit që goditi vendin.Kjo ngjarje na ka prekur thellësisht të gjithëve. Lutjet tona janë për ta. Ngushëllimet tona të përzemërta shkojnë për të afërmit e tyre.
Zoti i mëshiroftë nxënësit tanë të dashur dhe gjithë viktimat e tërmetit!