Kolegji “Turgut Ozal” Durrës solidarizohet me të gjithë të prekurit nga tërmeti dhe ju shpreh ngushëllime të thella familjarëve të viktimave. Shpresojmë që kjo fatkeqësi të mos zgjerohet më tej!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here