Një shoqëri e mirë është një shoqëri e cila gjen dashamirësi,solidaritet për të ndihmuar njerëzit në nevojë.
Përgjegjësinë kryesore sot e patën anëtarët e Klubit ”Shpresa”.
Një ditë e veçantë për ta. Lumturinë e vërtetë nxënësit e arritën duke ndarë dhurata të ndryshme për fëmijët të cilët braktisën banesat e tyre dhe gjetën mbështetje në një nga hotelet e Durrësit.
Klubi ”Shpresa” e mbajti dhe një tjetër premtim.