Java e Orientimit Sapo Filloi

Filloi sot java e orientimit për nxënësit që janë regjistruar për herë të parë në klasat VIII, IX dhe X në shkollën tonë. Java e orientimit organizohet për të ndihmuar nxënësit e rinj që të ambientohen me shkollën. Aktivitetet e njëpasnjëshme do t’i ndihmojnë nxënësit të njihen me planin akademik, ambjentet e shkollës, stafin akademik, […]

Konkursi Mesdhetar i Matematikës për të Rinj

Konkursi Mesdhetar i Matematikës për të Rinj, MYMC 2019, i cili u zhvillua në Napoli, Itali, në datat 17-20 korrik, i solli një tjetër fitore shkollës sonë. Ekipi shqiptar i të rinjve përbëhej nga katër nxënës përfaqësues të shkollave të mesme “Turgut Ozal” Tiranë dhe ” Turgut Ozal” Durrës: Bruno Bajo, Heidi Durrësi, Loard Bejko […]

Owlypia – The Intellectuals’ Challenge 2019

Nxënësit e kolegjit “Turgut Özal”, Durrës kanë mbyllur me sukses kompeticionin Owlypia – The Intellectuals’ Challenge 2019 në Cambridge, UK Nga datat 17-20 qershor u zhvillua në Cambridge University, Konkursi Ndërkombëtar “The Intellectuals’ Challenge”, në të cilin shkolla jonë u përfaqësua nga 3 nxënës të klasës së 7-të. Nxënësit pjesëmarrës u vlerësuan me këto medalje: […]

Summer School 2019

Edhe këtë vit në kolegjin tonë u zhvillua “Summer School 2019” me nxënësit e shkollës fillore. Përveç mësimit të gjuhës angleze, nxënësit sipas preferencave ndoqën klubin e pianos, kërcimit, artit dhe sportit. Dita ishte e mbushur plot me aktivitete argëtuese brenda mjediseve të kolegjit dhe jashtë tij. Nuk munguan shëtitjet në natyrë të gërshetuara me […]

Oxford Placement Test

Në shkollën tonë u zhvillua Oxford placement test për nxënësit e klasave III- VIII. Oxford placement test është një test i Oxford-it, i cili zhvillohet online dhe përcakton nivelin e njohurive të nxënësve në gjuhën angleze. Shumica e nxënësve pjesëmarrës i tejkaluan pritshmëritë tona. Ju urojmë nxënësve suksese të mëtejshme!

Festat e kopshtit

Ashtu si janë të vegjëlit tanë të kopshtit plot gjallëri ashtu janë dhe festat që organizohen me ta. Çdo ditë është një festë më vete ku nuk mungojnë aktivitet e ndryshme. Gjatë gjithë vitit shkollor organizohen festa të cilat u dedikohen datave të caktuara. Ajo që ndez skenën me ndjenjën e atdhedashurisë është festa e […]

MINIMATURA 2019

Tradita vazhdon edhe nxënësit e klasave të 9 -ta festuan mbylljen e ciklit 9-vjecar ku organizuan një festë të përbashkët MINIMATURËN 2019. Një larmi ngjyrash mbushi skenën, nxënësit të veshur me kostume popullore të krahinave të ndryshme dhe në tingujt e muzikës kërcyen valle popullore të trevave shqiptare. Ata shpalosen talentin e tyre në aktrim […]

KONKURSI I EKSPERIMENTEVE 2019

Kreativitet,përkushtim,arritje dhe çmime të fituara,kjo e bërë tashmë traditë për nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” me pjesmarrjen në “Experiment Competition 2019” Emocione të shumta të mbushur me sfida dhe përgatitje për të ushqyer me pasion këto talente të reja.Qëllimi kryesor mbetet për ne që të vrapojmë pas të panjohurës dhe të zgjidhim enigma…