SHPËRNDARJA E CERTIFIKATAVE NGA QKF

  • Post category:Latest News

Qendra Kulturore e Fëmijëve në Durrës, gjatë vitit shkollor 2020-2021, ka organizuar aktivitete të ndryshme shkencore- kulturore, në të cilat janë përfshirë nxënës të shkollave publike dhe jopublike të Durrësit.Ndër…

Continue Reading SHPËRNDARJA E CERTIFIKATAVE NGA QKF

15 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E FAMILJES

  • Post category:News Slide

Familja e shëndoshë është gjeneratori kryesor i një shoqërie të shëndoshë, i një të ardhmeje të sigurt.Në Ditën Ndërkombëatre  të Familjes, apeli më i mirë është rritja e vëmendjes ndaj…

Continue Reading 15 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E FAMILJES

TESTET E VLERËSIMIT TË PËRGJITHSHËM

  • Post category:Latest News

Nga  Drejtoria e Përgjithshme e Kolegjeve, në muajin maj u realizua GAT(General Assessment Test). Është testim i vlerësimit të përgjithshëm.GAT zhvillohet për të njohur dhe analizuar progresin e nxënësve  tanë…

Continue Reading TESTET E VLERËSIMIT TË PËRGJITHSHËM

JAVA E MATEMATIKËS

  • Post category:Latest News

JAVA E MATEMATIKËS Brenda këtij muaji në shkollën “Turgut Ozal” u zhvillua “Java e Matematikës”, në të cilën u përfshinë të gjitha ciklet shkollore.Gjatë kësaj jave u organizuan aktivitete të…

Continue Reading JAVA E MATEMATIKËS

PANAIRI I RICIKLIMIT

“RICIKLOJMË,RIPËRDORIM,REDUKTOJMË”, ishte motoja e Panairit të Riciklimit, organizuar nga nxënësit e shkollës 9-vjeҫare “Turgut Ozal” Durrës.Ky panair u prezantua në datën 29 prill 2021,në qendër të qytetit të Shijakut.Në të…

Continue Reading PANAIRI I RICIKLIMIT

ERSILDA ҪAKO, NJË TJETËR HISTORI SUKSESI

  • Post category:Latest News

Një tjetër maturante e suksesshme e shkollës “Turgut Ozal” Durrës ,u përzgjodh në jo pak, por në gjashtë universitete ndërkombëtare.Bëhet fjalë për Ersilda Ҫakon e cila është pranuar me bursë…

Continue Reading ERSILDA ҪAKO, NJË TJETËR HISTORI SUKSESI

EKSELENTJA DEA MYSHKETA PRANOHET NË MIT

  • Post category:Latest News

Maturantja e shkollës “Turgut Ozal” Durrës, Dea Myshketa është pranuar në një ndër  universitetet më  prestigjioze të botës, në MIT (Massachusetts Insitute of Technology) në Amerikë, më bursë të plotë,në…

Continue Reading EKSELENTJA DEA MYSHKETA PRANOHET NË MIT

PËRGATITJA PËR “COGITO 2021”

  • Post category:Latest News

Olimpiada “COGITO” është kthyer tashmë në një traditë për kolegjet “Turgut Özal” . Kjo olimpiadë zhvillohet midis nxënësve që janë pjesë e kolegjeve.Nxënësit pjesëmarrës konkurrojnë në lëndët shkencore si: matematikë,…

Continue Reading PËRGATITJA PËR “COGITO 2021”

PROVIMI HYRËS NË KOLEGJ

  • Post category:Latest News

Ditën e shtunë , në datën 17 prill 2021, në kolegjin “Turgut Ozal” Durrës,u organizua provimi hyrës në kolegj, për vitin mësimor 2021- 2022, për nxënësit e klasave të teta…

Continue Reading PROVIMI HYRËS NË KOLEGJ