Mësimi “online”

  • Post category:Latest News

Mësimi “online”, sfida e përbashkët nxënës-prindër-mësues, është trinomi që na jep forcë, sesë bashku do ta përballojmë armikun e padukshëm Covid-19 . Mbyllja e shkollës, si një nga masat shtrënguese…

Continue Reading Mësimi “online”

FAZA E TRETE – OLIMPIADA E MATEMATIKES

  • Post category:Latest News

Në një garë të vështirë, por të bukur. Tashmë të parët janë nxënësit e kolegjit tonë duke vazhduar traditën ndër vite, të cilët vlerësohen me çmime dhe vende nderi në…

Continue Reading FAZA E TRETE – OLIMPIADA E MATEMATIKES

Libri

Libri është thesari më i çmuar që pasuron botën e brendshme të njeriut. Përçon kulturë, dije e ndriçon mendjen e çdokujt nga ne.Libri, mund të quhet ndryshe miku ynë më…

Continue Reading Libri

Dita botërore e tokës

“Toka”, planeti i marrëdhënies së ndërsjelltë midis saj dhe mbarë njerëzimit .Dita Ndërkombëtare e Tokës synon ndërgjegjësimin ndaj kujdesit për të, jo vetëm gjatë kësaj dite, por për çdo ditë,…

Continue Reading Dita botërore e tokës

Të gjithë së bashku do t’ia dalim!

Në këto ditë të vështira për të gjithë, kur njerëzimi i bashkuar si asnjëherë tjetër për një qëllim të vetëm, në luftë për jetën, institucionet arsimore “Turgut Ozal” ju urojnë…

Continue Reading Të gjithë së bashku do t’ia dalim!

  • Post category:Latest News

Nuk kishin si ta nisnin më bukur vogëlushët e kopshtit tonë atmosferën e festave të 7-8 Marsit. Ndonëse më të vegjël , por jo më pak të rëndësishëm ishin ata…

Continue Reading

Education Today 2020

Don't miss out - make sure you book your seat for Education Today Conference at Turgut Ozal Colleges on 25 January, hosted by Turgut Ozal Education JSC.The countdown is on…

Continue Reading Education Today 2020