ARJOLA MEHMETI

Sfida gjithmonë e hapur, në një garë të vështirë, por me plot emocione, sepse buzëqeshja shkëlqen në duart e të aftëve. Tradita ndër vite vazhdon për nxënësit e kolegjit Turgut Ozal Durrës, të cilët vlerësohen me çmime dhe vende nderi në olimpiada lokale, kombëtare dhe ndërkombëtare.


Kanaqësi, punë dhe besim për të arritur rezultate akoma më të larta në të ardhmen.

Urime dhe suksese të mëtejshme Arjola!