MUAJI I HISTORISË DHE GJEOGRAFISË

  • Post category:Latest News

Nëntori qe i mbushur me plot aktivitete në shkollën tonë. I cilësuar si Muaji i Historisë dhe  Gjeografisë solli në vëmendjen e të gjithëve figura të shquara të historisë botërore,…

Continue Reading MUAJI I HISTORISË DHE GJEOGRAFISË

TAKIMET ME PRINDËR

  • Post category:Latest News

Që në fillim të muajit nëntor deri në dhjetëditëshin e parë të muajit dhjetor në shkollën tonë janë organizuar mbledhje me prindër.Takimet e fundit ishin ato me prindërit e vogëlushëve…

Continue Reading TAKIMET ME PRINDËR

ÇFARË ËSHTË OWLYPIA?

  • Post category:Latest News

Owlypia është një konkurs  ndërkombëtar për nxënësit e moshave: 9-11 vjeç (OWLINS), 12-14 vjeç (OWLETS) dhe 15-18 (OWLYS).  Owlypia synon të frymëzojë kuriozitetin intelektual të çdo mendjeje të re dhe…

Continue Reading ÇFARË ËSHTË OWLYPIA?

KLUBI I DEBATIT

  • Post category:Latest News

Risitë dhe idetë e reja nuk mungojnë në shkollën tonë.Për t’i njohur nxënësit më tej me ҫështje dhe problematika të hasura në përditshmërinë tonë, pjesë e së cilës janë dhe…

Continue Reading KLUBI I DEBATIT

EDUCATION TODAY

  • Post category:Latest News

Me shumë kënaqësi ju përshëndesim në emër të Turgut Ozal Education Company - organizatori kryesor i Konferencës Education Today. Për 5 vitet e fundit, Konferenca Education Today ka bashkuar, zhvilluar…

Continue Reading EDUCATION TODAY

FINALJA E KONKURSEVE TË ARTIT DHE LETËRSISË

  • Post category:Latest News

  Ndarja e ҫmimeve për fituesit në konkursin final të Artit dhe Letërsisë 2020 u realizua online.Të distancuar fizikisht, por shumë të lidhur shpirtërisht (kjo dukej nga reagimet e nxënësve…

Continue Reading FINALJA E KONKURSEVE TË ARTIT DHE LETËRSISË

KONKURSI I PREZANTIMEVE

  • Post category:Latest News

Ky konkurs synon tek nxënësit: së pari dëshirën për  të shpalosur talentin e tyre në një temë të caktuar. Nëpërmjet kësaj ideje ai kërkon, informohet dhe informon bashkëmoshatarët e tij,…

Continue Reading KONKURSI I PREZANTIMEVE

AKTIVITETI I RADHËS I KLUBIT “SHPRESA”

  • Post category:Latest News

Familjet e dëmtuara nga tërmeti në fshatin Manzë, ishin destinacioni i radhës i ndihmave të mledhura dhe të shpërndara nga klubi “Shpresa”, i shkollës “Turgut Ozal” Durrës.Këtë herë ndihma konsistone…

Continue Reading AKTIVITETI I RADHËS I KLUBIT “SHPRESA”

FAZA III E OLIMPIADAVE KOMBËTARE

Nga data 26 shtator - 07 nëntor 2020 u zhvillua faza e tretë e olimpiadave kombëtare 2019 – 2020 në Arsimin e Mesëm të Lartë në lëndët: fizikë, kimi, biologji,…

Continue Reading FAZA III E OLIMPIADAVE KOMBËTARE