Festa e klasës 3A & 3B

  • Post category:Latest News

Ja edhe një risi në kolegjin tonë. Falë deshirës, pasionit dhe nje bashkepunimi të shkëlqyer shkolle, fëmije, prind realizuam në skenën e kolegjit "Turgut Ozal" musical'in "Piter Pan". Faleminderit fëmijë,…

Continue Reading Festa e klasës 3A & 3B

Owlypia në Angli

  • Post category:Featured

Këtë vit shkolla jonë do të marri pjesë në evenimentin ndërkombëtar të Owlypia - liga e inteligjencës. Qëllimi i këtij kompeticioni është të nxisi kuriozitetin dhe të zhvilloj aftësit për…

Continue Reading Owlypia në Angli

Festa e Abetares

  • Post category:Latest News

Emocione të mëdha na dhuruan vogëlushët e klasave të para në festën e tyre tradicionale të abetares. Përmes vjershave, këngëve, valleve dhe interpretimeve të ndryshme na treguan se kanë vendosur…

Continue Reading Festa e Abetares

COGITO SCIENCE OLYMPIAD

Olimpiada COGITO është kthyer tashmë në një traditë për kolegjet "Turgut Özal" dhe fondacionin Gülistan.Prej 8 vitesh radhazi nxënësit tanë testojnë njohuritë e tyre në lëndët shkencore:Matematikë,fizikë,biologji,kimi,TIK si dhe gjuhë…

Continue Reading COGITO SCIENCE OLYMPIAD

Në Kopësht

  • Post category:Latest News

Dita në kopshtin tonë fillon plot me gjallëri dhe argëtim. Femijët e gjejnë veten në ambientet e kopshtit duke u argëtuar , mësuar dhe disiplinuar. Cdo ditë u shton atyre…

Continue Reading Në Kopësht

Kolegjistë të suksesshëm

  • Post category:Latest News

Në shkollën “Turgut Özal” Durrës, studiojnë nxënës nga qytete të ndryshme të Shqipërisë.Pavarësisht nga vijnë, ata i bashkon dëshira për të mësuar e për të realizuar ëndrrat e tyre.Këto ëndrra…

Continue Reading Kolegjistë të suksesshëm

Ditëlindjet

Një nga aktivitetet  argëtuese për fëmijët janë edhe ditëlindjet. Dëshira e tyre është që këtë gëzim  ta ndajnë dhe festojnë me shokët dhe shoqet e grupit apo të klasës. Atmosfera…

Continue Reading Ditëlindjet

Të Prezantojmë

Një aktivitet jokonkurrues i zhvilluar në shkollën tonë tërhoqi vëmendjen e të gjithë nxënësve. Bëhet fjalë për prezantimet e ndryshme që i përgatitën nxënësit për bashkëmoshatarët e tyre apo për…

Continue Reading Të Prezantojmë

Konkursi i Pranimit

  • Post category:Latest News

Në shkollën "Turgut Ozal" Durrës dhe në 14 qytete të tjera në Shqipëri u zhvillua provimi i pranimit për klasat e 8-ta dhe të 9-ta.Një numër i madh nxënësish testuan…

Continue Reading Konkursi i Pranimit