Momente të bukura na shoqëruan në këtë ditë feste e hareje, ku nën ritmin e muzikës, kërcimeve  dhe duartrokitjeve të pafundme, nxënësit e klasës së II dhanë shfaqjen e radhës. Emocionet dhe gëzimi në sytë e tyre u përcollën tek të gjithë të ftuarit në sallë. Kjo festë ishte një falenderim për të gjithë prindërit dhe mësuesit për punën e palodhshme gjatë gjithë vitit shkollor.