Emocione të mëdha na dhuruan vogëlushët e klasave të para në festën e tyre tradicionale të abetares. Përmes vjershave, këngëve, valleve dhe interpretimeve të ndryshme na treguan se kanë vendosur themele të forta të kalasë “dije”.
Çdo zë fëminor ishte një emocion më vete, ndaj dhe duartrokitjet e prindërve i shoqëruan gjatë gjithë kohës.
I urojmë suksese të mëtejshme vogëlushëve dhe qoftë sa më e ndritur rruga e tyre!
SUKSESE VOGËLUSHË!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *