“Koha,ky thesar i çmuar”

Këtë mesazh kanë përcjellë nxënësit e klasës së 5A & 5B,të cilët me përkushtimin e tyre sollën në skenë dramë,këngë e poezi rreth kësaj teme.Ata dhuruan emocione për ne dhe prindërit përgjatë performancës së tyre .