Owlypia – The Intellectuals’ Challenge 2019

  • Post category:Latest News

Nxënësit e kolegjit “Turgut Özal", Durrës kanë mbyllur me sukses kompeticionin Owlypia – The Intellectuals’ Challenge 2019 në Cambridge, UK Nga datat 17-20 qershor u zhvillua në Cambridge University, Konkursi…

Continue Reading Owlypia – The Intellectuals’ Challenge 2019

Summer School 2019

  • Post category:Latest News

Edhe këtë vit në kolegjin tonë u zhvillua "Summer School 2019" me nxënësit e shkollës fillore. Përveç mësimit të gjuhës angleze, nxënësit sipas preferencave ndoqën klubin e pianos, kërcimit, artit…

Continue Reading Summer School 2019

Oxford Placement Test

  • Post category:Latest News

Në shkollën tonë u zhvillua Oxford placement test për nxënësit e klasave III- VIII. Oxford placement test është një test i Oxford-it, i cili zhvillohet online dhe përcakton nivelin e…

Continue Reading Oxford Placement Test

Festat e kopshtit

  • Post category:Latest News

Ashtu si janë të vegjëlit tanë të kopshtit plot gjallëri ashtu janë dhe festat që organizohen me ta. Çdo ditë është një festë më vete ku nuk mungojnë aktivitet e…

Continue Reading Festat e kopshtit

MINIMATURA 2019

  • Post category:Latest News

Tradita vazhdon edhe nxënësit e klasave të 9 -ta festuan mbylljen e ciklit 9-vjecar ku organizuan një festë të përbashkët MINIMATURËN 2019. Një larmi ngjyrash mbushi skenën, nxënësit të veshur…

Continue Reading MINIMATURA 2019

KONKURSI I EKSPERIMENTEVE 2019

  • Post category:Featured

Kreativitet,përkushtim,arritje dhe çmime të fituara,kjo e bërë tashmë traditë për nxënësit e kolegjit "Turgut Ozal" me pjesmarrjen në "Experiment Competition 2019" Emocione të shumta të mbushur me sfida dhe përgatitje…

Continue Reading KONKURSI I EKSPERIMENTEVE 2019