Bullizmi

  • Post category:Uncategorized

Fenomeni i bullizmit është një dukuri e vjetër i cili vit pas viti, është gjithmonë e më shumë në rritje. Bullizmi mund të përkufizohet si një sjellje negative, keqdashëse, e…

Continue Reading Bullizmi

Rëndësia e librit….

  • Post category:Uncategorized

Në ambjentet e shkollës sonë, u zhvillua një aktivitet tepër i dobishëm mbi “Rëndësine e Librit”.  Të ftuar në këtë aktivitet ishin katër zonja të nderuara, Znj. Elmira Kamberi, Majlinda…

Continue Reading Rëndësia e librit….

Promovimi i librave

  • Post category:Uncategorized

"Etalon dashurie" "Së bashku jemi një''Aktiviteti që na mblodhi sërish është dëshira për të shkruar dhe lexuar, sepse zbavitja më e bukur për njeriun është leximi, ngase shoku më i…

Continue Reading Promovimi i librave

Zgjedhja e Presidentit të Shkollës.

  • Post category:Uncategorized

Në ambientet e shkollës, u zhvillua aktiviteti i zgjedhjes së “Presidentit”. Kandidatët ishin tre nxënës, Bering Tafa klasa XII, Kristi Maxhari klasa XII, dhe Loard Bejko klasa XI.Nxënësit pretendentë për…

Continue Reading Zgjedhja e Presidentit të Shkollës.

Vizitë në bibliotekë

  • Post category:Uncategorized

Nxënësit e shkollës fillore dhe ata te ciklit 9-vjeçar, të shoqëruar nga perfaqësues të shkollës dhe drejtorisë,  kaluan një ditë ndryshe në ambientet e bibliotekës për fëmijë në qytetin e…

Continue Reading Vizitë në bibliotekë

Muaji i artit dhe letërsisë

  • Post category:Uncategorized

Në shekuj letërsia dhe arti tërheq vëmendjen e njeriut ku nëpërmjet leximit nisim të kuptojmë të sotmen, por edhe njohim të kaluarën për të reflektuar mbi të ardhmen. Leximi i…

Continue Reading Muaji i artit dhe letërsisë

Ceremonia e ndarjes së çertifikatave për nxënësit e ekselencës

  • Post category:Uncategorized

Në ambjentet e shkollës “Jan Kukuzeli” u zhvillua ceremonia e ndarjes së certifikatave të vlerësimit për nxënësit e ekselencës. Këto certifikata jepeshin nga institucioni i Bashkisë Durrës. Në ceremoni merrnin…

Continue Reading Ceremonia e ndarjes së çertifikatave për nxënësit e ekselencës

KONKURSI I EKSPERIMENTEVE 2019

  • Post category:Uncategorized

Kreativitet,përkushtim,arritje dhe çmime të fituara,kjo e bërë tashmë traditë për nxënësit e kolegjit "Turgut Ozal" me pjesmarrjen në "Experiment Competition 2019" Emocione të shumta të mbushur me sfida dhe përgatitje…

Continue Reading KONKURSI I EKSPERIMENTEVE 2019

Owlypia në Angli

  • Post category:Uncategorized

Këtë vit shkolla jonë do të marri pjesë në evenimentin ndërkombëtar të Owlypia - liga e inteligjencës. Qëllimi i këtij kompeticioni është të nxisi kuriozitetin dhe të zhvilloj aftësit për…

Continue Reading Owlypia në Angli

Olimpiada e XXIV Mbarëkombëtare e Plus-it në Klinë

  • Post category:Uncategorized

Në datat 17- 19 Maj është zhvilluar olimpiada e XXIV Mbarëkombëtare e Plus-it në Klinë, ku kanë marrë pjesë nxënës nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia. Shkolla jonë u përfaqësua nga…

Continue Reading Olimpiada e XXIV Mbarëkombëtare e Plus-it në Klinë