KONKURSI SHKENCOR 2019

Më datë 30 Mars 2019 shkolla do të presë nxënës të klasave të IX-ta të përzgjedhur nga DAR-et e të gjitha qyteteve për të marrë pjesë në Konkursin Shkencor i cili tashmë është bërë traditë.Konkursi përbëhet nga 50 pyetje ku përfshihen lëndët : Matematikë, Fizikë, Kimi , Biologji dhe Logjikë , duke u bazuar në […]

7-8 Marsi

Me rastin e festës së mësuesit, nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” vizituan drejtorinë arsimore Durrës. 7 Marsi është një ditë e veçantë për të falenderuar mësuesit. Përkushtimi dhe sakrifica e tyre është çelësi i suksesit për të ardhmen e brezave. Urimet e përzemërta dhe dëshira për bashkëpunim në rrugën e arsimit ishte qëllimi i vizitës […]

Gjëra të vogla me zemër të madhe

Ne bëjmë gjëra tëvogla me zemër të madhe. Kjo moto na udhëheq çdo ditë në shkollë por sot ishte e veçantë për nxënësit e klasës së IV-A ku menduan të dhurojnë fëmijëve të Befotrofit Durrës disa ndihma të sjella nga familjet e tyre.

Trajnimi për sigurinë në punë

Siguria dhe shëndeti në punë ka të bëjë me garantimin e sigurisë dhe mbrojtjes të shëndetit të punëmarrësve, nëpërmjet parandalimit të rreziqeve profesionale, eleminimit të faktorëve që përbëjnë rrezik dhe aksident, informimin, konsultimin, pjesëmarrjen e balancuar si dhe trajnimin e formimin e punëmarrësve e përfaqësuesve të punëmarrësve në përputhje me legjislacionin përkatës. Duke u bazuar […]

10 fjalë,një mendim

Sot u zhvillua ndarja e çmimeve në konkursin “10 fjalë,një mendim”, organizuar nga DAR-DURRËS me shkollat 9-vjeçare të rrethit DURRËS.Juria vlerësoi me vendin e lll-të punimin e nxënëses së shkollës sonë Erlisa Demneri,së bashku me nxënësit që dramatizuan punimin ” Nderi i vërtetë”.Suksese!

Gjërat që mësohen duke u argëtuar nuk harrohen asnjëherë

Nën moton “Gjërat që mësohen duke u argëtuar nuk harrohen asnjëherë” ka filluar muaji i matematikës dhe informatikës në shkollën tonë. Gjatë këtij muaji nxënësit do të njerrin në pah zgjuarsinë e tyre nëpërmjet konkursit të sudokut dhe ligës së IQ. Aktivitet tjetër që është planifikuar të zhvillohet është konkursi ndërmjet klasave, online, në platformën […]