Me rastin e festës së mësuesit, nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” vizituan drejtorinë arsimore Durrës. 7 Marsi është një ditë e veçantë për të falenderuar mësuesit. Përkushtimi dhe sakrifica e tyre është çelësi i suksesit për të ardhmen e brezave. Urimet e përzemërta dhe dëshira për bashkëpunim në rrugën e arsimit ishte qëllimi i vizitës sonë në këtë ditë të veçantë. Gëzuar 7-8 Marsin!