DEZINFEKTIMI PERIODIK I AMBIENTEVE TË SHKOLLËS

Një ndër masat Anti – COVID është mbajtja e higjenës së duhur jo vetëm nga ana e personelit,mësimdhënësve, nxënësve dhe ҫdo punonjësi tjetër të shkollës “Turgut Ozal”, por edhe ambienteve…

Continue Reading DEZINFEKTIMI PERIODIK I AMBIENTEVE TË SHKOLLËS

Viti i ri shkollor 2020-2021

  • Post category:Latest News

Viti i ri shkollor që startoi më 14 shtator mblodhi në shkollën “Turgut Ozal” Durrës,nxënësit  e saj të Arsimit Fillor, të Arsimit të Mesëm të Ulët dhe Arsimit të Mesëm…

Continue Reading Viti i ri shkollor 2020-2021

Dita e parë e kopshtit

  • Post category:Latest News

Dhe kështu pas verës trokiti vjeshta dhe bashkë me të trokitën vogëlushët në derën e çerdhes së tyre më të dashur, atë të kopshtit. Kjo ditë e bukur pritet plot…

Continue Reading Dita e parë e kopshtit

REZULTATET E MATURËS SHTETËRORE 2020

Ky vit shkollor, pamvarësisht vështirësive të kaluara tregoi edhe një herë suksesin e radhës, të nxënësve tanë maturantë. Rezultatet e maturës shtetërore, ishin të shkëlqyera. Çelësi i suksesit  për këtë…

Continue Reading REZULTATET E MATURËS SHTETËRORE 2020

PROVIMET E MATURES SHTETERORE 2020

  • Post category:Latest News

Puna e palodhshme mësues - nxënës përgjatë 3 viteve të gjimnazit  finalizon mbylljen e një kapitulli, atë të provimeve të maturës shtetërore.Një rrugëtim i gjatë, që nis që në ujlen…

Continue Reading PROVIMET E MATURES SHTETERORE 2020

KONKURSI ARTISTIK “ONLINE”.

  • Post category:Latest News

Aspekti mësimor dhe edukues, është pjësë e pandarë, e synimeve dhe objektivave të shkollës sonë. Gjatë periudhës së pandemisë, për shkak të Covid 19, stafi i mësuesve u bë jo…

Continue Reading KONKURSI ARTISTIK “ONLINE”.

COGITO OLIMPIAD

Nxënësit e shkollës sonë,  dëshmuan në një nga aktivitetet shkencore  të radhës, përpjekjet maksimale, për të realizuar qëllimet e synimeve të tyre në  lëndët shkencore. Ishte pikërisht “Cogito Olimpiad”që dëshmoi…

Continue Reading COGITO OLIMPIAD

Rezervim për vitin akademik 2020-2021

Të nderuar prindër ! Nëse dëshironi që fëmija juaj të studiojë në kolegjin ''Turgut Ozal'' për vitin shkollor 2020-2021 klikoni në linkun e mëposhtëm për të regjistruar fëmijën tuaj në…

Continue Reading Rezervim për vitin akademik 2020-2021