Puna e palodhshme mësues – nxënës përgjatë 3 viteve të gjimnazit  finalizon mbylljen e një kapitulli, atë të provimeve të maturës shtetërore.Një rrugëtim i gjatë, që nis që në ujlen për herë të parë në bankat e shkollës apo dhe të tjerë nxënës që  u bënë pjesë e këtij rrugëtimi përgjatë viteve në kolegj, sjellim sot këtë brez maturantësh, të cilët na bëjnë krenarë, sepse së bashku çdo pengesë u kalua me sukses duke synuar vetëm arritje.

Mes emocioneve, vërshtirësive që ndodhën gjatë këtij viti të pazakontë.

Data 18 qershor  shënoi provimin e fundit për këta maturantë  që mbyllën një cikël shkollor dhe do të fillojnë një sfidë të re, atë të universitetit.

Mbetet vetëm të urojmë:  Realizoni  qëllimet tuaja, hapni derën suksesit dhe të ardhmes.

SUKSESE …VETEM  SUKSESE…

Përgatiti:Elsona Okshtuni