Të Prezantojmë

Një aktivitet jokonkurrues i zhvilluar në shkollën tonë tërhoqi vëmendjen e të gjithë nxënësve. Bëhet fjalë për prezantimet e ndryshme që i përgatitën nxënësit për bashkëmoshatarët e tyre apo për…

Continue Reading Të Prezantojmë

Konkursi i Pranimit

  • Post category:Latest News

Në shkollën "Turgut Ozal" Durrës dhe në 14 qytete të tjera në Shqipëri u zhvillua provimi i pranimit për klasat e 8-ta dhe të 9-ta.Një numër i madh nxënësish testuan…

Continue Reading Konkursi i Pranimit

ASEF JUNIOR 2019

U finalizua panairi shkencor ASEF 2019.Në këtë aktivitet nxënësit konkuruan në kategori të ndryshme shoqërore dhe shkencore.Shkolla "Turgut Ozal" Durrës u paraqit denjësisht dhe fitoi shumë çmime në të gjitha…

Continue Reading ASEF JUNIOR 2019

Olimpiada e informatikës

Garat midis nxënësve vazhdojnë dhe konkurenca bëhet gjithnjë e më e fortë. Kështu me datë 13.4.2019 zhvillohet Olimpiada e Informatikës në rang kombëtar. Pasi nxënësit kaluan me sukses fazën e…

Continue Reading Olimpiada e informatikës

Olimpiada Kombëtare e Matematikës

  • Post category:Latest News

Garë e vërshtirë, e hapur, por e bukur duke dhënë fitoren që u buzëqesh më të aftëve,të cilët vlerësohen për arritjet e tyre.Urojmë suksese nxënësve fitues të fazës së tretë…

Continue Reading Olimpiada Kombëtare e Matematikës

Vizitë në qytetin antik të Apollonisë.

  • Post category:Latest News

Në Apolloni, qytetin antik, ndër më të mëdhenjt në Shqipëri, çdo detaj ishte mbresëlënës. Nxënësit u njohën me kulturën ilire, objektet, gjurmë të veshjeve të hershme, etj. Kjo panoramë ju…

Continue Reading Vizitë në qytetin antik të Apollonisë.

Provimi i pranimit

  • Post category:Latest News

Provimi i pranimit në Kolegjin Turgut Ozal do të zhvillohet më datë 20.04.2019. Të drejtën  e pjesëmarrjes në këtë  provim e kanë nxënësit e klasave të 8- ta dhe të…

Continue Reading Provimi i pranimit

Konkursi Shkencor 2019

  • Post category:Latest News

Më datë 30.03. 2019 në ambientet e kolegjit Turgut Özal Durrës u organizua konkursi shkencor në shkallë kombëtare me pjesmarrje mbi 200 nxënës prej të cilëve 20 fituan bursa studimi.…

Continue Reading Konkursi Shkencor 2019