Garë e vërshtirë, e hapur, por e bukur duke dhënë fitoren që u buzëqesh më të aftëve,të cilët vlerësohen për arritjet e tyre.Urojmë suksese nxënësve fitues të fazës së tretë në olimpiadën e matematikës:DEA MYSHKETA,GRED BRAHO, SABRINA ALLUSHI,NIJADA KACMOLI,ARJOLA MEHMETI dhe LOARD BEJKO.
SUKSESE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *