Provimi i pranimit në Kolegjin Turgut Ozal do të zhvillohet më datë 20.04.2019. Të drejtën  e pjesëmarrjes në këtë  provim e kanë nxënësit e klasave të 8- ta dhe të 9-ta nga të gjitha shkollat e vendit.

Suksese të gjithë nxënësve pjesëmarrës dhe sa më shumë fitues!


Përgatiti:Suida Kadiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *