U finalizua panairi shkencor ASEF 2019.Në këtë aktivitet nxënësit konkuruan në kategori të ndryshme shoqërore dhe shkencore.Shkolla “Turgut Ozal” Durrës u paraqit denjësisht dhe fitoi shumë çmime në të gjitha kategoritë.Falenderojmë nxënësit dhe mësuesit për përkushtimin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *