SHPËRNDARJA E CERTIFIKATAVE NGA QKF

  • Post category:Latest News

Qendra Kulturore e Fëmijëve në Durrës, gjatë vitit shkollor 2020-2021, ka organizuar aktivitete të ndryshme shkencore- kulturore, në të cilat janë përfshirë nxënës të shkollave publike dhe jopublike të Durrësit.Ndër…

Continue Reading SHPËRNDARJA E CERTIFIKATAVE NGA QKF

15 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E FAMILJES

  • Post category:News Slide

Familja e shëndoshë është gjeneratori kryesor i një shoqërie të shëndoshë, i një të ardhmeje të sigurt.Në Ditën Ndërkombëatre  të Familjes, apeli më i mirë është rritja e vëmendjes ndaj…

Continue Reading 15 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E FAMILJES

TESTET E VLERËSIMIT TË PËRGJITHSHËM

  • Post category:Latest News

Nga  Drejtoria e Përgjithshme e Kolegjeve, në muajin maj u realizua GAT(General Assessment Test). Është testim i vlerësimit të përgjithshëm.GAT zhvillohet për të njohur dhe analizuar progresin e nxënësve  tanë…

Continue Reading TESTET E VLERËSIMIT TË PËRGJITHSHËM

JAVA E MATEMATIKËS

  • Post category:Latest News

JAVA E MATEMATIKËS Brenda këtij muaji në shkollën “Turgut Ozal” u zhvillua “Java e Matematikës”, në të cilën u përfshinë të gjitha ciklet shkollore.Gjatë kësaj jave u organizuan aktivitete të…

Continue Reading JAVA E MATEMATIKËS