NËNA, FRYMËZIMI YNË !

  • Post category:Latest News

Pas ekspozitës së artit pamor “Nëna, frymëzimi ynë !” me  punime të nxënësve nga klasa e parë deri në klasën e dymbëdhjetë, u mendua që këto punime të memorizoheshin në…

Continue Reading NËNA, FRYMËZIMI YNË !

PROVIMI I PRANIMIT

  • Post category:Latest News

Kolegjet “Turgut Ozal”, me një përvojë 25-vjeҫare në fushën e arsimit,organizojnë sërish këtë vit provimin e pranimit të nxënësve të shkollave të ndryshme që dëshirojnë të vijojnë mësimet në këtë…

Continue Reading PROVIMI I PRANIMIT

UNË DHE KOMPJUTERI

  • Post category:Latest News

Qendra Kulturore e Fëmijëve,Durrës edhe këtë vit ishte organizatore e konkursitshkencor "Unë dhe Kompjuteri" në shkallë rrethi për klasat 6 - 9 për shkollat publike dhe jopublike të qytetit të Durrësit.Pjesë…

Continue Reading UNË DHE KOMPJUTERI

E PREMTJA E LEXIMIT

  • Post category:Latest News

“E premtja e leximit” është një aktivitet sensibilizues, i cili përfshin ҫdo shkollë, sipas orareve të përshtatshme, ku nxënës të klasave të ndryshme  lexojnë poezi,prozë,ese ose lloje të tjera krijimtarish…

Continue Reading E PREMTJA E LEXIMIT

“NËNA, FRYMËZIMI YNË !”

  • Post category:Latest News

8 Marsi këtë vit erdhi në shkollën “Turgut Ozal” me një aktivitet të veҫantë, me ekspozitën e artit pamor “Nëna, frymëzimi ynë !”Duke qenë në kushte pandemie nisëm të mendonim…

Continue Reading “NËNA, FRYMËZIMI YNË !”