Mësimi “online”

Mësimi “online”, sfida e përbashkët nxënës-prindër-mësues, është trinomi që na jep forcë, sesë bashku do ta përballojmë armikun e padukshëm Covid-19 . Mbyllja e shkollës, si një nga masat shtrënguese për të parandaluar përhapjen e koronavirusit,ka krijuar një bashkëpunim shumë efikas të trinomit nxënësit, prindërit dhe mësues. Ato janëpërshtatur me mësimin online dhe vlerësojnë punën […]

FAZA E TRETE – OLIMPIADA E MATEMATIKES

Në një garë të vështirë, por të bukur. Tashmë të parët janë nxënësit e kolegjit tonë duke vazhduar traditën ndër vite, të cilët vlerësohen me çmime dhe vende nderi në olimpiada lokale, kombëtare dhe ndërkombëtare. Kënaqësi dhe punë e palodhshme për të arritur rezultate akoma më të larta në të ardhmen.Të sigurt dhe të bindur […]

ÇMIM NDERI NE OLIMPIADEN EUROPIANE TE MATEMATIKES PER FEMRA 2020.

ARJOLA MEHMETI Sfida gjithmonë e hapur, në një garë të vështirë, por me plot emocione, sepse buzëqeshja shkëlqen në duart e të aftëve. Tradita ndër vite vazhdon për nxënësit e kolegjit Turgut Ozal Durrës, të cilët vlerësohen me çmime dhe vende nderi në olimpiada lokale, kombëtare dhe ndërkombëtare. Kanaqësi, punë dhe besim për të arritur […]