Kolegjistë të suksesshëm

  • Post category:Latest News

Në shkollën “Turgut Özal” Durrës, studiojnë nxënës nga qytete të ndryshme të Shqipërisë.Pavarësisht nga vijnë, ata i bashkon dëshira për të mësuar e për të realizuar ëndrrat e tyre.Këto ëndrra…

Continue Reading Kolegjistë të suksesshëm

Ditëlindjet

Një nga aktivitetet  argëtuese për fëmijët janë edhe ditëlindjet. Dëshira e tyre është që këtë gëzim  ta ndajnë dhe festojnë me shokët dhe shoqet e grupit apo të klasës. Atmosfera…

Continue Reading Ditëlindjet