EMOCIONE TË PAHARRUESHME

  • Post category:Latest News

Diplomimi…Një ëndërr që u bë realitet për maturantët e vitit 2018- 2019. Ky diplomim përkoi me 10-vjetorin e maturave të kolegjit “Turgut Ozal” në Durrës.Duke qenë se ishte përvjetor, kjo…

Continue Reading EMOCIONE TË PAHARRUESHME

Festa e klasës 5A & 5B

  • Post category:Latest News

"Koha,ky thesar i çmuar" Këtë mesazh kanë përcjellë nxënësit e klasës së 5A & 5B,të cilët me përkushtimin e tyre sollën në skenë dramë,këngë e poezi rreth kësaj teme.Ata dhuruan…

Continue Reading Festa e klasës 5A & 5B

Festa e klasës 4A & 4B

  • Post category:Latest News

Lumturia në jetë, familje,shoqeri është gjithçka. Dhe këtë lumturi e shfaqën dhe nxënësit e klasës së 4A & 4B në musical'in "Aladini" me interpretimin dhe emocionet që dhanë para prindërve.

Continue Reading Festa e klasës 4A & 4B

Festa e klasës 2A & 2B

Momente të bukura na shoqëruan në këtë ditë feste e hareje, ku nën ritmin e muzikës, kërcimeve  dhe duartrokitjeve të pafundme, nxënësit e klasës së II dhanë shfaqjen e radhës.…

Continue Reading Festa e klasës 2A & 2B

Festa e klasës 3A & 3B

  • Post category:Latest News

Ja edhe një risi në kolegjin tonë. Falë deshirës, pasionit dhe nje bashkepunimi të shkëlqyer shkolle, fëmije, prind realizuam në skenën e kolegjit "Turgut Ozal" musical'in "Piter Pan". Faleminderit fëmijë,…

Continue Reading Festa e klasës 3A & 3B

Owlypia në Angli

  • Post category:Featured

Këtë vit shkolla jonë do të marri pjesë në evenimentin ndërkombëtar të Owlypia - liga e inteligjencës. Qëllimi i këtij kompeticioni është të nxisi kuriozitetin dhe të zhvilloj aftësit për…

Continue Reading Owlypia në Angli

Festa e Abetares

  • Post category:Latest News

Emocione të mëdha na dhuruan vogëlushët e klasave të para në festën e tyre tradicionale të abetares. Përmes vjershave, këngëve, valleve dhe interpretimeve të ndryshme na treguan se kanë vendosur…

Continue Reading Festa e Abetares

COGITO SCIENCE OLYMPIAD

Olimpiada COGITO është kthyer tashmë në një traditë për kolegjet "Turgut Özal" dhe fondacionin Gülistan.Prej 8 vitesh radhazi nxënësit tanë testojnë njohuritë e tyre në lëndët shkencore:Matematikë,fizikë,biologji,kimi,TIK si dhe gjuhë…

Continue Reading COGITO SCIENCE OLYMPIAD

Në Kopësht

  • Post category:Latest News

Dita në kopshtin tonë fillon plot me gjallëri dhe argëtim. Femijët e gjejnë veten në ambientet e kopshtit duke u argëtuar , mësuar dhe disiplinuar. Cdo ditë u shton atyre…

Continue Reading Në Kopësht