Në Kopësht

Në Kopësht

  • Post category:Uncategorized

Dita në kopshtin tonë fillon plot me gjallëri dhe argëtim. Femijët e gjejnë veten në ambientet e kopshtit duke u argëtuar , mësuar dhe disiplinuar. Cdo ditë u shton atyre njohuritë dhe kënaqësinë për të njohur nga afer ambientin që i rrethon .Mirëqenia dhe siguria e tyre janë prioriteti ynë për ti bere ata të ndihen sa më të lumtur.


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/durres/wp-includes/wp-db.php on line 2056

Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_e56_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/turgut5/public_html/subdomains/durres/wp-includes/wp-db.php on line 2056