Ditëlindjet

Një nga aktivitetet  argëtuese për fëmijët janë edhe ditëlindjet. Dëshira e tyre është që këtë gëzim  ta ndajnë dhe festojnë me shokët dhe shoqet e grupit apo të klasës. Atmosfera që krijohet i  fton të gjithë fëmijët të përfshihen në gëzimin e festës. Ata luajnë së bashku, shijojnë ëmbëlsirat e ndryshme, këmbejnë urime e dhurata […]

Të Prezantojmë

Një aktivitet jokonkurrues i zhvilluar në shkollën tonë tërhoqi vëmendjen e të gjithë nxënësve. Bëhet fjalë për prezantimet e ndryshme që i përgatitën nxënësit për bashkëmoshatarët e tyre apo për më të vegjlit.Temat e përgjedhura ishin tepër interesante, didaktike dhe argëtuese. Nëpërmjet tyre nxënësit prezantues ngulitën te të tjerët vlerat e paqes,tolerancës,komunikimit të mirë, leximit […]

Konkursi i Pranimit

Në shkollën “Turgut Ozal” Durrës dhe në 14 qytete të tjera në Shqipëri u zhvillua provimi i pranimit për klasat e 8-ta dhe të 9-ta.Një numër i madh nxënësish testuan njohuritë e tyre në logjikë,matematikë dhe gjuhë shqipe.Përafërsisht morën pjesë rreth 811 nxënës për klasë të 8-të dhe 1328 për klasat e 9-ta.Përgjigjet për nxënësit […]

ASEF JUNIOR 2019

U finalizua panairi shkencor ASEF 2019.Në këtë aktivitet nxënësit konkuruan në kategori të ndryshme shoqërore dhe shkencore.Shkolla “Turgut Ozal” Durrës u paraqit denjësisht dhe fitoi shumë çmime në të gjitha kategoritë.Falenderojmë nxënësit dhe mësuesit për përkushtimin!

Olimpiada e informatikës

Garat midis nxënësve vazhdojnë dhe konkurenca bëhet gjithnjë e më e fortë. Kështu me datë 13.4.2019 zhvillohet Olimpiada e Informatikës në rang kombëtar. Pasi nxënësit kaluan me sukses fazën e dytë do të konkurojnë  për  fazën e tretë. U urojmë suksese të gjithë pjesëmarrësve!

Olimpiada Kombëtare e Matematikës

Garë e vërshtirë, e hapur, por e bukur duke dhënë fitoren që u buzëqesh më të aftëve,të cilët vlerësohen për arritjet e tyre.Urojmë suksese nxënësve fitues të fazës së tretë në olimpiadën e matematikës:DEA MYSHKETA,GRED BRAHO, SABRINA ALLUSHI,NIJADA KACMOLI,ARJOLA MEHMETI dhe LOARD BEJKO.SUKSESE!

Vizitë në qytetin antik të Apollonisë.

Në Apolloni, qytetin antik, ndër më të mëdhenjt në Shqipëri, çdo detaj ishte mbresëlënës. Nxënësit u njohën me kulturën ilire, objektet, gjurmë të veshjeve të hershme, etj. Kjo panoramë ju dha mundësinë të krahasojnë kulturat e qyteteve antike duke rikujtuar këtu kulturën e Dyrrahut.

Provimi i pranimit

Provimi i pranimit në Kolegjin Turgut Ozal do të zhvillohet më datë 20.04.2019. Të drejtën  e pjesëmarrjes në këtë  provim e kanë nxënësit e klasave të 8- ta dhe të 9-ta nga të gjitha shkollat e vendit. Nxënësit duhet të paraqiten të pajisur me dokument identifikimi, laps dhe gomë. Provimi fillon ne orën 10:00. Teza […]

Konkursi Shkencor 2019

Më datë 30.03. 2019 në ambientet e kolegjit Turgut Özal Durrës u organizua konkursi shkencor në shkallë kombëtare me pjesmarrje mbi 200 nxënës prej të cilëve 20 fituan bursa studimi. Kjo tashmë një traditë e njohur, ku nëpërmjet këtij konkursi shkencor u jepet mundësia të gjithë nxënësve në mbarë Shqipërinë të testojnë njohuritë e tyre, […]

KONKURSI SHKENCOR 2019

Më datë 30 Mars 2019 shkolla do të presë nxënës të klasave të IX-ta të përzgjedhur nga DAR-et e të gjitha qyteteve për të marrë pjesë në Konkursin Shkencor i cili tashmë është bërë traditë.Konkursi përbëhet nga 50 pyetje ku përfshihen lëndët : Matematikë, Fizikë, Kimi , Biologji dhe Logjikë , duke u bazuar në […]