26-Shtator “Dita Europiane e Gjuhëve të Huaja”

Në kuadër të Ditës Europiane të Gjuhëve të Huaja, në kolegjin “Turgut Ozal” Durrës, u zhvilluan aktivitete të ndryshme ku protagonistë të saj ishin vetë nxënësit e ciklit të mesëm dhe atij 9-vjeçar. Nxënësit prezantuan në gjuhë të ndryshme figura të shquara që i përkisnin botës së politikës, artit, muzikës dhe sportit. Gjithashtu nxënësit performuan […]

Si të mbrohemi në rast tërmeti.

Më datë 24.09.2019 ambjentet e kolegjit tonë “Turgut Ozal” Durrës u gjallëruan nga zërat e nxënësve, të cilët mundoheshin të tregonin për stresin që kishin kaluar gjatë ditëve të tërmetit. Për ti qetesuar dhe informuar se si të veprojnë në raste të tilla dhe sipas urdhërit të Ministres së Arsimit Besa Shahini, mësimi nisi me […]

Njoftim

Të nderuar prindër! Ju vëmë në dijeni, se në bazë të vendimit të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, dita e hënë (dt.23.09.2019) është pushim. Në këtë situatë të vështirë për të gjithë ne, solidarizohemi me të gjithë ata që po vuajnë më shumë pasojat e këtij tërmeti.

Vizitë në Drejtorinë Rajonale të Arsimit Parauniversitar Durrës

Sot përfaqësues të Kolegjit “Turgut Ozal” Durrës, patën një takim tepër miqësor me drejtoreshën e Drejtorisë Rajonale të Arsimit Parauniversitar Durrës, Znj. Valentina Leka. Takimi mes përfaqësuesve të shkollës sonë Z. Tuncer Tiryaki drejtor, Znj. Amarilda Megjidi, përgjegjëse për aktivitetet kulturore, si dhe një përfaqësi e vogël nxënësish, u fokusuan fillimisht, në urimin e një […]

Mirë se erdhët të dashur nxënës

Gjithçka gati për vitin e ri shkollor!  Të gjitha shenjat tregojnë për një vit tjetër shkollor të suksesshëm dhe produktiv. Ambientet tona janë gati për tiu mirëpritur ju nxënës të dashur. Jemi të emocionuar dhe nderuar që tiu mirëpresim përsëri për Vitin Shkollor 2019-2020! Shkolla dhe stafi janë përgatitur me zell për ardhjen tuaj. Korridoret […]

Letër mirëseardhjeje

Të dashur prindër, Mirë se erdhët në klasën e parë! Është emocionuese të jesh në fillim të një viti të ri shkollor këtu në shkollën “Turgut Ozal” Durrës! Ne shpresojmë që ju të ndiheni të çlodhur dhe të gatshëm për të filluar këtë vit shkollor. Ndërkohë që është e vështirë te ndahemi nga pushimet verore, […]

Si të mësojmë në mënyrë të suksesshme

Sot në ambjentet e shkollës së mesme jopublike “Turgut Ozal” u zhvillua seminari me temën “Si të mësojmë në mënyrë të suksesshme”. Ky seminar interaktiv u zhvillua në kuadër të javës së orientimit për nxënësit e klasave të IX dhe X.Nxënësit dhanë mendimin e tyre në lidhje me mënyën, kohën dhe menaxhimin e të mësuarit. […]

Java e Orientimit Sapo Filloi

Filloi sot java e orientimit për nxënësit që janë regjistruar për herë të parë në klasat VIII, IX dhe X në shkollën tonë. Java e orientimit organizohet për të ndihmuar nxënësit e rinj që të ambientohen me shkollën. Aktivitetet e njëpasnjëshme do t’i ndihmojnë nxënësit të njihen me planin akademik, ambjentet e shkollës, stafin akademik, […]