ASEF JUNIOR 2019

U finalizua panairi shkencor ASEF 2019.Në këtë aktivitet nxënësit konkuruan në kategori të ndryshme shoqërore dhe shkencore.Shkolla "Turgut Ozal" Durrës u paraqit denjësisht dhe fitoi shumë çmime në të gjitha…

Continue Reading ASEF JUNIOR 2019

Olimpiada e informatikës

Garat midis nxënësve vazhdojnë dhe konkurenca bëhet gjithnjë e më e fortë. Kështu me datë 13.4.2019 zhvillohet Olimpiada e Informatikës në rang kombëtar. Pasi nxënësit kaluan me sukses fazën e…

Continue Reading Olimpiada e informatikës

7-8 Marsi

Me rastin e festës së mësuesit, nxënësit e kolegjit "Turgut Ozal" vizituan drejtorinë arsimore Durrës. 7 Marsi është një ditë e veçantë për të falenderuar mësuesit. Përkushtimi dhe sakrifica e…

Continue Reading 7-8 Marsi

Trajnimi për sigurinë në punë

Siguria dhe shëndeti në punë ka të bëjë me garantimin e sigurisë dhe mbrojtjes të shëndetit të punëmarrësve, nëpërmjet parandalimit të rreziqeve profesionale, eleminimit të faktorëve që përbëjnë rrezik dhe…

Continue Reading Trajnimi për sigurinë në punë

10 fjalë,një mendim

Sot u zhvillua ndarja e çmimeve në konkursin "10 fjalë,një mendim", organizuar nga DAR-DURRËS me shkollat 9-vjeçare të rrethit DURRËS.Juria vlerësoi me vendin e lll-të punimin e nxënëses së shkollës…

Continue Reading 10 fjalë,një mendim

Relax Exercise

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took…

Continue Reading Relax Exercise

Online Kids Course

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took…

Continue Reading Online Kids Course

Children is Future

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took…

Continue Reading Children is Future