Të dashur prindër / kujdestar ligjor,

Ju falenderojmë për besimin e dhënë ndaj Turgut Ozal Eduaction sh.a në edukimin e fëmijëve tuaj.

Ne besojme se lidhja e fortë që kemi ndërtuar deri tani do të forcohet akoma dhe më shumë vit pas viti.

Kemi kënaqësinë tju lajmërojmë nisjen e regjistrimeve për Konkursin e Pranimit në kolegjet “Turgut Ozal” Tiranë dhe “Turgut Ozal” Durrës për vitin shkollor 2021-2022.

Për tu regjistruar klikoni këtu

Për çdo pyetje, ju lutem kontaktoni  Turgut Ozal Durrës: +355697499292 dhe Turgut Ozal Tiranë Gjimnaz: +355693183041