TALENT SHOW

  • Post category:Latest News

2021 filloi hareshëm në shkollën “Turgut Ozal” Durrës, te nxënësit e ciklit të fillores. Gjatë ditëve të muajit janar u zhvillua aktiviteti “Talent show”me shfaqjen e talenteve të nxënësve në…

Continue Reading TALENT SHOW

PROVIMET E LIRIMIT DHE TE MATURËS SHTETËRORE

  • Post category:Latest News

Një kujdes i veҫantë në shkollën tonë i kushtohet përgatitjes së nxënësve të klasave IX për Provimet e Lirimit dhe nxënësve të klasave XII për Provimet e Maturës Shtetërore.Vazhdohet të…

Continue Reading PROVIMET E LIRIMIT DHE TE MATURËS SHTETËRORE

OLIMPIADAT

  • Post category:Latest News

Një ndër prioritetet e shkollës “Turgut Ozal” Durrës është përgatitja e vazhdueshme që nga fillimi i vitit shkollor i nxënësve për olimpiada në lëndë të ndryshme ku ato organizohen. Është…

Continue Reading OLIMPIADAT

“DHURO LIBRIN TËND”

  • Post category:Latest News

Kështu quhet nisma më e re në shkollën tonë dhe sapo ka ngritur siparin e saj nga vogëlushët e kopshtit e deri te nxënësit e klasave XII.Të gjithë ata që…

Continue Reading “DHURO LIBRIN TËND”