Klubi Shpresa

Nismat të cilat u vijnë në ndihmë njerëzve që përballen me vështirësi të ndryshme gjatë gjithë jetës së tyre na bëjnë të jemi më humanë.T’i ofrojmë dorën njëri-tjetrit dhe të…

Continue Reading Klubi Shpresa

Eskursion

Nxënësit e shkollës fillore dhe 9-vjecare zhvilluan një eskursion në Kroaci të shoqëruar edhe nga mësueset e tyre kujdestare. Të gjithë nxënësit po e prisnin me gëzim këtë udhëtim. Ndalesa…

Continue Reading Eskursion

Bullizmi

Fenomeni i bullizmit është një dukuri e vjetër i cili vit pas viti, është gjithmonë e më shumë në rritje. Bullizmi mund të përkufizohet si një sjellje negative, keqdashëse, e…

Continue Reading Bullizmi

Rëndësia e librit….

Në ambjentet e shkollës sonë, u zhvillua një aktivitet tepër i dobishëm mbi “Rëndësine e Librit”.  Të ftuar në këtë aktivitet ishin katër zonja të nderuara, Znj. Elmira Kamberi, Majlinda…

Continue Reading Rëndësia e librit….

Promovimi i librave

"Etalon dashurie" "Së bashku jemi një''Aktiviteti që na mblodhi sërish është dëshira për të shkruar dhe lexuar, sepse zbavitja më e bukur për njeriun është leximi, ngase shoku më i…

Continue Reading Promovimi i librave

Zgjedhja e Presidentit të Shkollës.

Në ambientet e shkollës, u zhvillua aktiviteti i zgjedhjes së “Presidentit”. Kandidatët ishin tre nxënës, Bering Tafa klasa XII, Kristi Maxhari klasa XII, dhe Loard Bejko klasa XI.Nxënësit pretendentë për…

Continue Reading Zgjedhja e Presidentit të Shkollës.

Vizitë në bibliotekë

Nxënësit e shkollës fillore dhe ata te ciklit 9-vjeçar, të shoqëruar nga perfaqësues të shkollës dhe drejtorisë,  kaluan një ditë ndryshe në ambientet e bibliotekës për fëmijë në qytetin e…

Continue Reading Vizitë në bibliotekë

Panairi Ushqimor

  • Post category:Latest News

Në ambjentet e shkollës sonë, nga data 10 deri më 16 Tetor 2019, u zhvilluan në ditë të ndryshme panairi ushqimor.Jo pa qëllim, si ditë përmbyllëse të këtij panairi, zgjodhëm…

Continue Reading Panairi Ushqimor

Muaji i artit dhe letërsisë

Në shekuj letërsia dhe arti tërheq vëmendjen e njeriut ku nëpërmjet leximit nisim të kuptojmë të sotmen, por edhe njohim të kaluarën për të reflektuar mbi të ardhmen. Leximi i…

Continue Reading Muaji i artit dhe letërsisë