TAKIMET ME PRINDËR

  • Post category:Latest News

Gjatë ditëve të fundit të muajit mars dhe ditëve të para  të muajit prill në shkollën tonë janë organizuar mbledhje me prindër për ciklin e kopshtit,nxënësit e fillores dhe ato…

Continue Reading TAKIMET ME PRINDËR

PANAIRI SHKENCOR

  • Post category:Latest News

Në datën 7  prill 2021 në qytetin e Kavajës  u organizua “Panairi Shkencor 2021” nga shkolla “Turgut Ozal”. Në të morën pjesë nxënës të klasave të ndryshme, duke filluar nga…

Continue Reading PANAIRI SHKENCOR

EKSPOZITA “DURRËSI YNË!”

  • Post category:Latest News

Nxënësit e shkollës “Turgut Ozal”,në datën 8 prill 2021 realizuan një tjetër aktivitet,ekspozitën me punime të ndryshme të titulluar “Durrësi ynë!”Lajtmotivi i kësaj ekspozite ishte: Durrësi si ishte dikur dhe…

Continue Reading EKSPOZITA “DURRËSI YNË!”

IXL

  • Post category:Latest News

Integrimi i nxënësve në botën e shkencës dhe matematikës arrihet nëpërmjet pjesëmarrjes në aktivitete kombëtare dhe ndërkombëtare.Kjo është arsyeja pse ne si Ekip Lëndor i Matematikës në shkollën “Turgut Ozal”…

Continue Reading IXL

MyON

  • Post category:Latest News

MyON ,është biblioteka digjitale e personalizuar, e përshtatshme për nivelin e ҫdo nxënësi nga klasa e tretë deri ne klasën e dhjetë. MyON është një mjedis i personalizuar dhe u jep…

Continue Reading MyON

ASEF JUNIOR DHE ASEF SENIOR 2021

  • Post category:Latest News

ASEF (Albanian Science and Engineering Fair) ose ndryshe “Panairi Shqiptar i Shkencës dhe Inxhinierisë” është një konkurs vjetor i bazuar në projekte, i organizuar nga kompania“Turgut Ozal Education”.Olimpiada ASEF është…

Continue Reading ASEF JUNIOR DHE ASEF SENIOR 2021

TOD TALKS

  • Post category:Latest News

“Tod Talks” është një aktivitet i përvitshëm në shkollën “Turgut Ozal”,që organizohet në gjuhë të huaj:gjermanisht, turqisht dhe anglisht, me nxënësit nga klasa e tretë deri në klasën e dymbëdhjetë.(Të…

Continue Reading TOD TALKS

7 – 8 MARSI

  • Post category:Latest News

7- 8 Marsi i këtij viti, duhet pranuar që erdhi ndryshe nga vitet e mëparshme.Kjo për shkak të pandemisë. Salla e madhe e kinemasë së shkollës sonë, nuk gëloi nga…

Continue Reading 7 – 8 MARSI

NËNA, FRYMËZIMI YNË !

  • Post category:Latest News

Pas ekspozitës së artit pamor “Nëna, frymëzimi ynë !” me  punime të nxënësve nga klasa e parë deri në klasën e dymbëdhjetë, u mendua që këto punime të memorizoheshin në…

Continue Reading NËNA, FRYMËZIMI YNË !

PROVIMI I PRANIMIT

  • Post category:Latest News

Kolegjet “Turgut Ozal”, me një përvojë 25-vjeҫare në fushën e arsimit,organizojnë sërish këtë vit provimin e pranimit të nxënësve të shkollave të ndryshme që dëshirojnë të vijojnë mësimet në këtë…

Continue Reading PROVIMI I PRANIMIT