FAZA III E OLIMPIADAVE KOMBËTARE

Nga data 26 shtator - 07 nëntor 2020 u zhvillua faza e tretë e olimpiadave kombëtare 2019 – 2020 në Arsimin e Mesëm të Lartë në lëndët: fizikë, kimi, biologji,…

Continue Reading FAZA III E OLIMPIADAVE KOMBËTARE

DITA NDËRKOMBËTARE E VAJZAVE

  • Post category:Latest News

OKB –ja 11 tetorin e ka përcaktuar si Ditën Ndërkombëtare të Vajzave.Kjo ditë synon të promovojë trajtimin e barabartë të vajzave në mbarë botën në fusha të tilla si: ligji,…

Continue Reading DITA NDËRKOMBËTARE E VAJZAVE

ORË TË HAPURA INFORMUESE ( klasa VI – IX)

  • Post category:Latest News

Orët e hapura informuese vijuan edhe me nxënësit e klasave të Arsimit të Mesëm të Ulët.Tema e përzgjedhur për ta ishte “Teknologjia,bota virtuale dhe informacioni, të mirat dhe kujdesi në…

Continue Reading ORË TË HAPURA INFORMUESE ( klasa VI – IX)

ZGJEDHJA E PRESIDENTIT (KRYESENATORIT) TË SHKOLLËS

  • Post category:Latest News

Ditën e martë, me datë 20.10.2020, në shkollën e mesme të përgjithshme “Turgut Ozal”, u mbajtën zgjedhjet për Presidentin e Senatit të Shkollës 2020-2021.Pas një periudhe të zhurmshmenjëjavore në ambientet…

Continue Reading ZGJEDHJA E PRESIDENTIT (KRYESENATORIT) TË SHKOLLËS

ORË TË HAPURA INFORMUESE

  • Post category:Latest News

Në shkollën “Turgut Ozal” organizohen herë pas here orë të hapura informuese nga psikologia e shkollës, Migena Mehmeti.Këto orë kanë shtrirje nga kopshti deri në klasën e dymbëdhjetë (Shpërndarja e…

Continue Reading ORË TË HAPURA INFORMUESE