Të njohim historinë e qytetit tonë

Amfiteatri i Durrësit klasifikohet ndër më të mëdhenjtë jo vetëm në Shqipëri por edhe në Ballkan.Sot nxënësit e klasave të XII vizituan ambientet e amfiteatrit dhe diskutuan njohuritë që ata kishin për amfiteatrin. Një kënaqësi akoma më e madhe ishte se ishim në guidë me Gred Brahon nxënës i shkollës sonë. Gredi u trajnua së […]

Klubi “Shpresa” pranë të dëmtuarve nga tërmeti

Një shoqëri e mirë është një shoqëri e cila gjen dashamirësi,solidaritet për të ndihmuar njerëzit në nevojë.Përgjegjësinë kryesore sot e patën anëtarët e Klubit ”Shpresa”.Një ditë e veçantë për ta. Lumturinë e vërtetë nxënësit e arritën duke ndarë dhurata të ndryshme për fëmijët të cilët braktisën banesat e tyre dhe gjetën mbështetje në një nga […]