Të dashur qytetarë,nxënës dhe ish nxënës! Me hidhërim të thellë mësuam për ndarjen nga jeta të dy ish nxënësve tanë Kristi dhe Klaus Reçi të cilët janë nxjerrë nga rrënojat e tërmetit që goditi vendin.Kjo ngjarje na ka prekur thellësisht të gjithëve. Lutjet tona janë për ta. Ngushëllimet tona të përzemërta shkojnë për të afërmit […]

Loja si mjet zhvillimi dhe argëtimi

“Loja si mjet zhvillimi dhe argëtimi” ishte fokusi i orëve të sotme mësimore tek grupet e treta “Dallëndyshet dhe Yjet “. Ky informacion ishte pregatitur nga psikologia e shkollës. Ajo i njohu fëmijët nëpërmjet një prezantimi mbi sjelljen mes njëri-tjetrit, të kujdesemi për ambjentet e përbashkëta kopshti , shkolla ,parqet publike etj. Si të kujdesemi […]

Muaji i letërsisë

Ishte finalizimi i një muaji të tejmbushur me aktivitete për të cilat janë angazhuar mësues dhe nxënës, duke nisur me promovimin e librit, me konkurse në fusha të ndryshme e duke përfunduar me postera të nxënësve. Ky muaj i kushtohet tërësisht shkrimtarëve që me artin e tyre kanë dhënë e japin kontribut në letërsi dhe […]