Festa e klasës 5A & 5B

  • Post category:Latest News

"Koha,ky thesar i çmuar" Këtë mesazh kanë përcjellë nxënësit e klasës së 5A & 5B,të cilët me përkushtimin e tyre sollën në skenë dramë,këngë e poezi rreth kësaj teme.Ata dhuruan…

Continue Reading Festa e klasës 5A & 5B

Festa e klasës 4A & 4B

  • Post category:Latest News

Lumturia në jetë, familje,shoqeri është gjithçka. Dhe këtë lumturi e shfaqën dhe nxënësit e klasës së 4A & 4B në musical'in "Aladini" me interpretimin dhe emocionet që dhanë para prindërve.

Continue Reading Festa e klasës 4A & 4B

Festa e klasës 2A & 2B

Momente të bukura na shoqëruan në këtë ditë feste e hareje, ku nën ritmin e muzikës, kërcimeve  dhe duartrokitjeve të pafundme, nxënësit e klasës së II dhanë shfaqjen e radhës.…

Continue Reading Festa e klasës 2A & 2B