KONKURSI I EKSPERIMENTEVE 2019

Kreativitet,përkushtim,arritje dhe çmime të fituara,kjo e bërë tashmë traditë për nxënësit e kolegjit “Turgut Ozal” me pjesmarrjen në “Experiment Competition 2019” Emocione të shumta të mbushur me sfida dhe përgatitje për të ushqyer me pasion këto talente të reja.Qëllimi kryesor mbetet për ne që të vrapojmë pas të panjohurës dhe të zgjidhim enigma… 

Owlypia në Angli

Këtë vit shkolla jonë do të marri pjesë në evenimentin ndërkombëtar të Owlypia – liga e inteligjencës. Qëllimi i këtij kompeticioni është të nxisi kuriozitetin dhe të zhvilloj aftësit për kërkime akademike. Nxënësit konkurrojnë në 5 kategori: art- dizajn, ekonomi – biznes, letërsi – kultur, shkencë- teknologji dhe shkenca sociale. Nxënësit fitues në raundin e […]

Olimpiada e XXIV Mbarëkombëtare e Plus-it në Klinë

Në datat 17- 19 Maj është zhvilluar olimpiada e XXIV Mbarëkombëtare e Plus-it në Klinë, ku kanë marrë pjesë nxënës nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia. Shkolla jonë u përfaqësua nga nxënëset Sabrina Alushi, Nijada Kacmoli, Erlisa Demneri dhe Sofia Tozaj. Nga klasat e IX-ta Sabrina Alushi është vlerësuar me çmimin e parë dhe Nijada Kacmoli […]