3 DHJETORI, DITA NDËRKOMBËTARE E PERSONAVE ME AFTËSI NDRYSHE

Të jesh i suksesshëm në jetë, duhet  jo vetëm të kesh një nivel të lartë akademik, por duhet të jesh zemërhapur dhe bujar. Për t’u mësuar nxënësve se sa të rëndësishme janë këto vlera i njohëm ata më shumë me temën “Unë jam si ju .”Njerëzit me aftësi ndryshe janë po ata që ne i […]