FINALJA E KONKURSEVE TË ARTIT DHE LETËRSISË

  • Post category:Latest News

  Ndarja e ҫmimeve për fituesit në konkursin final të Artit dhe Letërsisë 2020 u realizua online.Të distancuar fizikisht, por shumë të lidhur shpirtërisht (kjo dukej nga reagimet e nxënësve…

Continue Reading FINALJA E KONKURSEVE TË ARTIT DHE LETËRSISË