KONKURSI I PREZANTIMEVE

Ky konkurs synon tek nxënësit: së pari dëshirën për  të shpalosur talentin e tyre në një temë të caktuar. Nëpërmjet kësaj ideje ai kërkon, informohet dhe informon bashkëmoshatarët e tij, në formë përcjellëse të informacionit që ai ka grumbulluar. Në këtë iniciativë ne kemi dashur që “Askush mos ndihet i përjashtuar”, duke lënë pra të […]

AKTIVITETI I RADHËS I KLUBIT “SHPRESA”

Familjet e dëmtuara nga tërmeti në fshatin Manzë, ishin destinacioni i radhës i ndihmave të mledhura dhe të shpërndara nga klubi “Shpresa”, i shkollës “Turgut Ozal” Durrës.Këtë herë ndihma konsistone në dhënien e pakove ushqimore.Ishin përgatitur 70 të tilla.Disa nga nxënësit e këtij klubi,mësues dhe drejtues të shkollës, të shoqëruar nga prefekti i Qarkut të […]