Përfundimi i “Summer School” një sukses më vete

Një tjetër përfundim i suksesshëm ishte edhe “Summer school” i organizuar nga shkolla “Turgut Ozal”. Një mësimdhënie online, me plot interes dhe bashkëpunim, kordinuar nga metoda tepër efikase, nga stafi i mësuesve  të lëndëve shkencore dhe gjuhës angleze.             Veçantia e ketij bashkëpunimi ishte pjesëmarrja,  jo vetëm i nxënësve tanë, por edhe i nxënësve të […]