REZULTATET E MATURËS SHTETËRORE 2020

Ky vit shkollor, pamvarësisht vështirësive të kaluara tregoi edhe një herë suksesin e radhës, të nxënësve tanë maturantë. Rezultatet e maturës shtetërore, ishin të shkëlqyera. Çelësi i suksesit  për këtë arritje, është padyshim bashkëpunimi  efikas, i stafit pedagogjik me nxënësit dhe prindërit e tyre. Një mbështetje tepër e madhe, që ndikoi në këtë rezultat të […]

PROVIMET E MATURES SHTETERORE 2020

Puna e palodhshme mësues – nxënës përgjatë 3 viteve të gjimnazit  finalizon mbylljen e një kapitulli, atë të provimeve të maturës shtetërore.Një rrugëtim i gjatë, që nis që në ujlen për herë të parë në bankat e shkollës apo dhe të tjerë nxënës që  u bënë pjesë e këtij rrugëtimi përgjatë viteve në kolegj, sjellim […]

KONKURSI ARTISTIK “ONLINE”.

Aspekti mësimor dhe edukues, është pjësë e pandarë, e synimeve dhe objektivave të shkollës sonë. Gjatë periudhës së pandemisë, për shkak të Covid 19, stafi i mësuesve u bë jo vetëm pjesë emësimdhënies, por edhe aktiviteteve të ndryshme kulturore dhe artistike. Konkursi” Art dhe Argëtim” ishte një ide e radhës e stafit dhe Drejtorisë së […]