Festa e Abetares

  • Post category:Latest News

Emocione të mëdha na dhuruan vogëlushët e klasave të para në festën e tyre tradicionale të abetares. Përmes vjershave, këngëve, valleve dhe interpretimeve të ndryshme na treguan se kanë vendosur…

Continue Reading Festa e Abetares